Всесвітній день хліба

16 жовтня ми відзначили Всесвітній день хліба.

У межах тематичних занять наші учні:

– ознайомилися з культурною історією хліба;

– дізналися, як хліб відображається в угорських прислів’ях і приказках;

– з’ясували, яку роль він відіграє в харчуванні людини;

– вивчили складові частини хліба, хімічні процеси, що відбуваються під час бродіння тіста, а також біологічні й хімічні властивості дріжджових грибів;

– випікали хліб двома способами: у навчальній кухні за допомогою сучасного обладнання та традиційним методом — вручну, у печі;

– а наприкінці разом смакували свіжоспеченим, духмяним хлібом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *