Екскурсія до ресторану «Pockos Séfhez»

З навчального центру пз “ЗУЛ” у Пийтерфолво студенти кулінарного профілю вирушили на екскурсію до якісного ресторану «Chef Pockos». Наші студенти отримали багато знань про основи професії, в тому числі про те, що потрібно для якісної та чистої роботи в ресторані. Вони дізналися багато нового про калькуляцію витрат ресторану, що є дуже важливим для добре керованого ресторану. Під час програми студентам була надана можливість вибрати страву і приготувати її самостійно на кухні ресторану, звичайно, за допомогою шеф-кухарів. Наприкінці вони могли оцінити та скуштувати ці страви. Студенти змогли отримати уявлення про повсякденну роботу ресторану і оцінити важливість і відповідальність цієї роботи. Вони також зрозуміли, наскільки цінною є можливість отримати ці навички в середній школі. Наприкінці програми група також відвідала замок Перені, де вони насолоджувалися морозивом і згадували захоплюючі моменти історії, що зробило цей день не тільки професійним, але й культурним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *