Повсякденне життя кондитерської

Цього тижня учні, які вивчають кулінарний та підприємницький профіль 10-го класу, взяли участь у спільній навчальній поїздці до Тісауйлака. Під час програми вони відвідали кондитерську та пекарню Lemák, де отримали уявлення про повсякденне життя кондитерського та хлібопекарського виробництва. 🎂🥖
Учні отримали багато корисної інформації про створення та ведення бізнесу. Учні, які вивчають кулінарний профіль, мали можливість спробувати приготувати торти за допомогою досвідченого кондитера, а також ознайомилися з процесом випікання хліба. 👩‍🍳🍰🍞👨‍🍳
На завершення дня група відвідала ресторан швидкого харчування K&A, де вони смачно поїли та поділилися своїми знаннями та досвідом, отриманими протягом дня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *