Всесвітній день гіросу

На освітньому майданчику ми відзначили Всесвітній день гіросу зі студентами, які вивчали профіль шеф-кухаря. В рамках заходу студенти спочатку за допомогою презентації представили походження, історію та сучасну популярність гіросу серед молоді. Після цього ми разом приготували страву під час практичних занять, які сподобалися студентам.
🧏🏼‍♀️Важливо, щоб студенти, які беруть участь в уроках за профілем шеф-кухаря, не лише знали, як її готувати, але й знали їжу, її походження та культурні та гастрономічні цінності, які вона несе. Під час заходу наші студенти отримали багато корисної інформації, яку вони зможуть використати в майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *